Funky Diet

10 dolog, ami egy kezdő futó fejében megfordul

No nem úgy általában, hanem futás közben. Konkrétan a 2. futás közben. A 2. futás közben, ami egészen pontosan 12×1 percet jelent, minden lefutott 1 perc után 2 perc sétával. Igen, ez bruttó 36 perc, ami alatt, hidd el, 5×10 dolog is eszedbe jut. Csak nem mind szalonképes:)

  1. 0. perc: 30 felett bemelegíteni muszáj. Biztos 30 alatt is, de most már van is annyi eszem, hogy ezt ne sunnyogjam el. Jó is ez, mert nem fárasztó. Azt mondjuk nem bánnám, ha nem bámulna az ablakból valaki, de sebaj.
  2. Az 1. egy perc előtt: Az első fordulóban 8×1 perc volt. Most 12×1 perc – hogy fogom én ezt bírni??? Hogy a fenébe fogom ezt lefutni??? Hőstípus vagyok, le fogom futni és kész.
  3. A 4. egy perc után: hoppá hoppá, hogy belelendültem, szinte visz a lábam. Nem is olyan nehéz ez, menni fog simán. Vajon hol fogok télen futni? 
  4. A 6. egy perc után: jézusom, ez még csak a 6. volt? Hogy a túróba fogok még egyszer ennyit futni? Biztos nem lesz elég 8×1? Nem, nem lesz elég. Így szól az ütemterv, menni kell.Van még 6×1 percem.
  5. A 8. egy perc után: ma már biztos nem eszek édességet.
  6. A 9. egy perc után: SOHA többet nem eszek édességet. És nagyjából semmit, ez most már biztos. 
  7. A 10. egy perc után: jééé, itt egy pad, ezt eddig észre sem vettem. De jó lenne leülni egy kicsit. Nem ülök le, nem ülök le, dehogy ülök le, már csak 2 van, azt már ki fogom bírni.
  8. A 11. egy perc után: nem lehet, hogy elnéztem és ez már a 12.?
  9. A 12. egy perc után: jézusom, sikerült? hát ez hihetetlen. Vajon mikor tudnék elindulni egy (fél)maratonon? 2-3 év? Menni fog. 
  10. A 36. perc után: De jó, holnap pihenőnap.

A többit majd holnap elmondom. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!